Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Hjemmelavet fiskeburger med sprøde grønsager og hjemmerørt dressing. Det er en rigtig lækker måde at spise fisk på og man kan fylde sin burger med alle sine yndlings grønsager, hvis de alle sammen kan være der
Var på KH Clausen og spise burgere med Jakob og Josefine her til eftermiddag. Til burgeren kom nogle fantastiske kartofler, som var ovnbagte og meget lidt fedtede i forhold til hvad jeg ellers har fået
-) Madplan uge 27 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Dagensret Wokret med oksestrimler og ris Grillet steg med kartofler og sovs Burgere Sprød laks med pasta Dyreragout med kartofler Oksehøjreb med ovn kartofler Rester fra ugen der gik Dagens grønne Er i retten Kogte gulerødder Blandet salat Grov guacamole og squash salat Kogte grønsager Blandet salat Opskrift Egen Ingen Ingen Findes på bloggen Familie journalen Ingen Indkøb Ingen Ingen Burger boller SquashCitron AvocadoCherry tomater EnebærPastinakCitron Ingen