Grahams boller opskrifter

Grahams Boller

Grahams Boller

grahamspeltmel eller grahamsmelEvt. kommen, fennikel, kardemomme eller andet du har lyst til, at bollerne også skal smage af
Pizzaboller m. skinke og pepperoni

Pizzaboller m. skinke og pepperoni

grahamsmel. Så er der pizzaboller … Verdens bedste snack. Olie, salt, grahams mel og durums mel tilsættes under omrøring
grove pitabrød

grove pitabrød

Ælt den derefter hurtigt igennem og afvej 20 stykker á 90g, spænd dem op som boller og overdæk dem med film og stil dem til efterhævning. Tænd ovnen på 250 grader og efter 20 minutters tid kan bollerne klemmes flade (ca ½ cm) og vendes i durum
Valnøddeboller med æble

Valnøddeboller med æble

Jeg har her fyldt bollerne med valnødder og revet æble. grahams speltmel eller grahamsmel200 g. Form til boller og bag dem i varmluft ved 180 grader i ca 20 minutter ca
Hjælpen er nær

Hjælpen er nær

Det er godt at det tager ingen tid at lave koldhævet boller, når man har glemt at få købt rugbrød til madpakkerne
Boller m. havregrød og hørfrø

Boller m. havregrød og hørfrø

Mums de her boller blev bare lækre og super dejlig saftige indeni. Det er ikke sidste gang jeg bruger en rest havregrød i boller - og det tror jeg heller ikke det er for jer, når i har prøvet disse boller
Burger boller

Burger boller

Tilsæt derefter grahamsmel og ca. Pensl bollerne med æg og strø sesamfrø over. 4 dl grahamsmjöl / grahams mel. Læg bollerne på bagepapir og lad dem hæve i 30 min. 4 dl grahamsmjöl / grahams mel
Koldhævede boller II

Koldhævede boller II

Endnuet hold koldhævede boller har været igennem min ovn. evt kerner til at dyppe bollerne i. Bollerne formes med to skeer
Bløde sandwich boller med havregrød

Bløde sandwich boller med havregrød

(10 store boller). 100g grahams mel. Formes til boller, pensles med æg og i ovnen i 16-20 min ved 200 grader. 10 store boller. 100g grahams mel
Er du til indisk?

Er du til indisk?

Del dejen i boller. Rul boller ud til lange "tårer" og steg dem i smør på en varm stegepande. De skønne brød passer så godt til en indisk karryret, men de kan selvfølgelig også bruges til supper og gryderetter
Gulerods/kerneboller med tørgær

Gulerods/kerneboller med tørgær

Tørgæren røres ud i grahams -og rugmel og røres i dejen. Har du nogensinde været ude for at have besluttet dig for at bage boller og så finde ud af, at du ikke har mere gær i køleskabet
Frokostboller

Frokostboller

Jeg endte med at bage nogle lækre frokostboller, med havregrød. Opskrift på boller. Bollerne efter hævning nr
Rug skorper

Rug skorper

 Lad bollerne køle af på en rist og del dem med en gaffel så du får en over- og en underdel.  - 25 gr gær / jäst- 2,5 dl mælk / mjölk- 50 gr smør- 1,5 spsk sukker / socker- 0,25 tsk salt- 1 dl grahams mel- 1,5 dl grov rugmel- 1 dl speltmel / dinkelsikt- 3 dl hvedemel / vetemjölVarm mælken op til ca 37 grader og tilsæt smør, sukker og salt.  Ælt / knåda dejen på melet bord og form dem til små boller, ca 20 stk som ligges på en bageplade med bagepapir på.  Bag bollerne i midten af ovnen i 10 min på 200 grader

FASTELAVNSBOLLER

Men vi HAR snakket om fastelavnsboller. Saml nu dejen rundt om fyldet til boller, og læg dem med samlingen nedad på en bageplade med papir

Hjemmebagte juleboller

Nu kan du tilsætte grahamsmelet og tilsidst tilsættes hvedemelet lidt af gangen, imens dejen æltes godt sammen