Grahamsmel opskrifter

Koldthævede morgenstykker med malt-, og grahamsmel

Koldthævede morgenstykker med malt-, og grahamsmel

200g grahamsmel. 200g grahamsmel. Der er ikke noget bedre end duftten at nybagt brød en søndag morgen. Med disse lækre morgenstykker kan du med garanti imponere familien, og helt uden stress og jag om morgenen
Grov tærtebund med grahamsmel

Grov tærtebund med grahamsmel

 Jeg synes, at det grove mel giver en lækker og lidt mere rustik smag til tærten, men hvis du hellere vil have en tærtebund uden fuldkorn, erstatter du selvfølgelig bare grahamsmelet med almindeligt fint hvedemel
Vafler med grahamsmel

Vafler med grahamsmel

Nyd din tilværelse med disse vafler, som er lavet på grahamsmel. 200g grahamsmel. Vaflerne er en mere grov udgave af de almindelige vafler og er derfor rig på fuldkorn
Gode chokoladeboller med grahamsmel.

Gode chokoladeboller med grahamsmel.

Så den blev brugt på at lave chokolade boller med grahamsmel. Til sidst kommes grahamsmel og hvedemel og chokolade i og æltes godt
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

100 g groft mel (jeg brugte grahamsmel). 100 g groft mel (jeg brugte grahamsmel). Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit
Friskbagt brød og varmt te

Friskbagt brød og varmt te

resten at melet skal være kerner og grahamsmel. - er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
3 favorittærter

3 favorittærter

grahamsmel (havregryn, speltmel, durummel eller hvad man har på hylden). Fedtfattig tærtedej (form ca. 28 diameter)
Sunde og svampede banan-muffins

Sunde og svampede banan-muffins

2 dl grahamsmel eller fuldkornsmel. 2 dl grahamsmel eller fuldkornsmel. Sunde og svampede banan-muffins. 54 Flares
Grahamsboller - nemt og lækkert

Grahamsboller - nemt og lækkert

5 dl grahamsmel. 5 dl grahamsmel. Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

10 dl mel og/eller kerner – jeg bruger altid 6-7 dl hvedemel og 3-4 dl groft mel og blandede frø og kerner (rugmel, grahamsmel, græskarkerner, solsikkekerner, hirsefrø, sesamfrø – hvad som helst jeg har i skuffen). 10 dl mel og/eller kerner – jeg bruger altid 6-7 dl hvedemel og 3-4 dl groft mel og blandede frø og kerner (rugmel, grahamsmel, græskarkerner, solsikkekerner, hirsefrø, sesamfrø – hvad som helst jeg har i skuffen)
Koldhævede gulerodsboller

Koldhævede gulerodsboller

Tilsæt sukker, salt, gulerod, hørfrø og grahamsmel. 200 g grahamsmel (fuldkornshvedemel). 200 g grahamsmel (fuldkornshvedemel)
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

Tilsæt dernæst salt, sirup, græskarkerner, grahamsmel og rugmel og rør dejen godt sammen. grahamsmel250 g
Tre nemme koldhævede brød

Tre nemme koldhævede brød

Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere