Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen. eventuel overskudsfyld kan bages i et lille ildfast fad og ligeledes gratineres med ost
Gratiner 20 min ved 225 grader og server. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik
Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen. Gratinerede Brød med Svampe til 2 personer til frokost. Gratiner i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og server
Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Læg revet ost på toppen og gratiner i ovnen i ca 20- 25 min ved 200 grader til osten har fået farve. Jeg elsker grøntsager med fyld i, men har ikke lavet det i rigtig lang tid