Gratinerede grøntsager opskrifter

Morgen gratin

Morgen gratin

Man bestemmer nemlig helt selv hvilke grøntsager man vil bruge. Man smører blot formen, kommer de snittede grøntsager og skinken i formen
Morgen gratin

Morgen gratin

Man bestemmer nemlig helt selv hvilke grøntsager man vil bruge. Man smører blot formen, kommer de snittede grøntsager og skinken i formen
Fyldte gratinerede peberfrugter

Fyldte gratinerede peberfrugter

Jeg elsker grøntsager med fyld i, men har ikke lavet det i rigtig lang tid. Så et madlavningprogram med Brd
Pastagratin med Skinke

Pastagratin med Skinke

I stedet for en fed bund er gratinen fuld af sund fuldkornspasta og gratinen er fyldt med mager skinke og grøntsager
Kylling i ovn

Kylling i ovn

Du kan servere kyllingen med ris, kartofler, pasta, salat og grøntsager – broccoli, gulerødder eller lignende
5 lækre retter med blomkål

5 lækre retter med blomkål

Del. Blomkål er en fantastisk grøntsag og så er der den helt fantastiske egenskab ved blomkål at de kun har omkring 25 kalorier per 100 gram eller sagt på en anden måde
Broccolisalat

Broccolisalat

Broccolisalat – Broccoli, tidligere kendt som aspargeskål, er en populær grøntsag i Danmark. Det har den ikke altid været, men i 1990’erne fik den sit store gennembrud som frisk grøntsag
Blomkålsgratin

Blomkålsgratin

Kål skulle være så sundt - og blomkål er en mild en af slagsen. Dens smag er ikke lige så gennemtrængende, som andre slags kål kan være
Lækre, fluffy amerikanske pandekager

Lækre, fluffy amerikanske pandekager

I dag er det pandekagens dag eller bare pandekagedagen, som den også kaldes. Der er en masse historie omkring den her dato, der hænger sammen med den kristne faste, men i dag er den for de fleste blevet til en hyggelig tradition, der mere handler om at spise pandekager af lyst end af nødvendighed (da mange kristne i dag ikke faster og derfor ikke skal have brugt de madvarer, der ikke holder fasten igennem)
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Asparges, endivie og kartofler er nogle af de grøntsager, som bruges mest. Så forskellige fødevarer som croquetter af kød og grøntsager, kogte æg og boller (fx med enten rosiner eller æble – ”oliebollen” og ”appelflappen”) tilberedes også i friture
Grøntsags Gratin

Grøntsags Gratin

Grøntsagerne hældes i en smurt ovnfast form. Dejen hældes over og fordeles imellem grøntsagerne. En dejlig måde at få grøntsager med proteiner her æg på
Grøntsags"gratin"

Grøntsags"gratin"

Rør mælk, parmesanost, salt, peber, revet muskat og æggeblommer sammen og vend massen med de dampede grøntsager
Gratinerede rodfrugter – varmt og lækkert

Gratinerede rodfrugter – varmt og lækkert

Kogevand fra grøntsagerne. Gratinerede rodfrugter – varmt og lækkert. Gør grøntsagerne i stand, skær dem i tern og kog dem i en gryde med lidt salt, til de er næsten møre
Bagte grøntsager med feta

Bagte grøntsager med feta

Alle grøntsagerne lægges på en bageplade og dryppes med hvidløgsolien. De bagte grøntsager lægges i et smurt fad og drysses med feta, som gratineres i ovnen med grill i ca
Gratin

Gratin

kogte grøntsager (gulerødder, blomkål, ærter), og skinke). Vend fyldet (kogte grøntsager og skinke) i dejen