Gratinerede kartofler med ost opskrifter

Gratin med kartofler og hamburgerryg

Gratin med kartofler og hamburgerryg

Drys med revet ost til det dækker. Skær hamburgerryg i tern og drys dem udover kartoflerne. En herlig ret som jeg er flasket op med som barn
Gratin med rødbeder og kartofler

Gratin med rødbeder og kartofler

Rør lidt blå ostmed lidt mælk til en god tyk sovs og server. blå ost. Denne gang var der nogle rødbeder og nogle kartofler, der skulle bruges
Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad

Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad

kartofler, skrællet og i tern. Drys medost. revet ost. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik
PORRE - KARTOFFEL - GRATIN

PORRE - KARTOFFEL - GRATIN

Skær først kartofler og porrer i fine skiver (Brug evt. Tilføj den revede ost og top med lidt rosmarin
Kartoffel-sellerigratin med muskat

Kartoffel-sellerigratin med muskat

Drys salt, peber, muskatnød og ost mellem lagene. Læg kartoffel- og selleriskiver lagvis i en bradepande af metal (35 x 25 cm) beklædt med bagepapir. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden i ovnen ved 200°, 40 – 50 minutter til både kartofler og selleri er møre. 3 store bagekartofler, ca. 100 g fintreven, mellemlagret ost, f
Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

tomater, gratin af kartofler og zucchini med parmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
Asparges til børn og barnlige sjæle

Asparges til børn og barnlige sjæle

salte variationer medkartofler, ris, pasta og søde med frugt og grød. Og jeg er heller ikke så vild med bechamelsovs og smeltet ost som
Gratinerede kartofler og jordskokker

Gratinerede kartofler og jordskokker

Bland piskefløde, cremefraiche og revet ost i en skål og krydr det med lidt revet muskat. Krydr med salt, peber, plukket timian og finthakket hvidløg og vend det godt sammen i fadet
Gratinerede kartofler og jordskokker

Gratinerede kartofler og jordskokker

Bland piskefløde, cremefraiche og revet ost i en skål og krydr det med lidt revet muskat. Krydr med salt, peber, plukket timian og finthakket hvidløg og vend det godt sammen i fadet
Kalkunsteg med kartoffelgratin

Kalkunsteg med kartoffelgratin

Når kartoflerne er bløde gratineres med revet ost og gratinen stilles tilbage i ovnen i ca. Næste dag spiste jeg et par skiver af den til frokost og så fik vi resten til aftensmad
Blomkålsgratin

Blomkålsgratin

 Pisk hviderne meget stive, og vend halvdelen af æggehvidemassen i dejen med en dejskraber. raspSkiver af ost + lidt mere raspFremgangsmåde
JORDSKOKKEGRATIN

JORDSKOKKEGRATIN

Rens og skræl jordskokker og kartofler. Smag til med citronsaft, salt og peber. lidt revet parmasan eller anden ost
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

SÆSON løgsuppe medgratinerede croutoner. SÆSON stegte pølser, gulerødder stegt med kapers og mos af kartofler og pastinakker med peberrod
Jordskokgratin

Jordskokgratin

SmørSkræl kartofler og børst jordskokker rene og skær begge dele i tynde skiver. 250 g kartofler500g jordskokker3 fed hvidløgSalt –peber1 tsk. Der kan drysses revet ost på, som gratineres med de sidste 10 minutterEr du ikke så vild med hvidløg, så brug oregano eller timian i stedet for