kartofler, skrællet og i tern. Kog kartofler og rodfrugter 10 min i letsaltet vand. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik
Jeg spiser stort set ikke kulhydrat og laver derfor maden fed, de fede ingredienser kan erstattes med mindre fede versioner, hvis man spiser ris, pasta, kartofler, brød etc
Skær først kartofler og porrer i fine skiver (Brug evt. 600g kartofler. Tilføj derefter alle kartofler og varm det hele op i 3 minutter, hvor der røres i ny og næ
Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden i ovnen ved 200°, 40 – 50 minutter til både kartofler og selleri er møre. 3 store bagekartofler, ca
tomater, gratin af kartofler og zucchini med parmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
De laves både med fx svampe, hakket kød, kartofler, ost, surkål eller endda søde frugter og bær. Asparges, endivie og kartofler er nogle af de grøntsager, som bruges mest
Gratinerede porrer & kartofler. Skræl bagekartofler, halver og skær i skiver ned i et ildfast fad. Server fiskene med det samme, med de gratineredeporrer/kartofler med væde, og citronbåde