Start med at tø spinaten op, og vrid væden fra den og læg derefter spinateni et ovnfast fad. Denne opskrift på gratineretfisk med spinat og ParmigianoReggiano er næsten altid et hit
Hæld det hele i et smurt ildfastfad. Først og fremmest undskyld billedet. Det så ikke slemt ud på komfuret, da jeg tog det, men det virkerikke super godt nu jeg ser på det
Den kan bruges enten som forret eller tilbehørtil kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portiongratineredeartiskokker som en hovedret
Laksefilet er ofte på tilbudibutikkerne, og det er samtidig en fisk, som giver uanede muligheder for tilberedning – alt efter hvad årstidentilbyder af friske råvarer
Nemt fiskefadi ovn på en bund af ris m. Kom frosne fiskefileter ovenpå risblandingen, f. Brugte en rest kogte ris fra dagen før, ellers koges en ny portion efter anvisning på posen
Grøntsagsboullin/fiskeboullion. Citron og Persille efter behag. Salt og friskkværnet peber. Skær grøntsager og kartofler i tern, kog dem i letsaltet vand i ca
Se flere sunde og slankende opskrifter med fisk og skaldyr her . Skær fiskeni passende stykker 2. Læg fiskestykkernei et ildfastfad, drys med salt 3. Dæk med bagepapir og bag fiskeni ovn ved 185°C i ca. 5 min, tag fadet ud 4. Rens broccolien, del den i buketter og giv den et hurtigt opkog i vand med lidt salt 5. Fordel broccoli, afdryppet asparges og rejer rundt om fisken 6. Gratiner retten i ovn ved 185°C i 15-20 min
Gratineretkyllingefars med pasta ifad Stærk, stærkere, stærkest. Stegt lange, laksepakker og flødestuvede grøntsager To slags fisk med de lækreste flødestuvede grøntsager og frisk pasta til