Gratineret fisk i fad opskrifter

Gratineret fisk med spinat og Parmigiano Reggiano

Gratineret fisk med spinat og Parmigiano Reggiano

Start med at tø spinaten op, og vrid væden fra den og læg derefter spinateni et ovnfast fad. Denne opskriftgratineretfisk med spinat og ParmigianoReggiano er næsten altid et hit
Ovnbagt, Gratineret Sej

Ovnbagt, Gratineret Sej

Der var fisk på menuen og nogen gange synes jeg bare det kører i samme rille. Lagde dem i et fad og dryssede salt og peber over
Kartoffelfad med Laks

Kartoffelfad med Laks

Hæld det hele i et smurt ildfastfad. Først og fremmest undskyld billedet. Det så ikke slemt ud på komfuret, da jeg tog det, men det virkerikke super godt nu jeg ser på det
Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Den kan bruges enten som forret eller tilbehørtil kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portiongratineredeartiskokker som en hovedret
Gratinerede ansjoser – acciughe gratinate

Gratinerede ansjoser – acciughe gratinate

Men jeg har godt nok også en svaghed for alt, der blivergratineret efter denne metode. Tør og åbn fiskene, og læg dem tilside på et fad

Laksegratin med kartofler

Laksefilet er ofte på tilbudibutikkerne, og det er samtidig en fisk, som giver uanede muligheder for tilberedning – alt efter hvad årstidentilbyder af friske råvarer

Gratineret fiskeret m/ ris og grønt

Nemt fiskefadi ovn på en bund af ris m. Kom frosne fiskefileter ovenpå risblandingen, f. Brugte en rest kogte ris fra dagen før, ellers koges en ny portion efter anvisning på posen

Gratineret rødspættefileter

Grøntsagsboullin/fiskeboullion. Citron og Persille efter behag. Salt og friskkværnet peber. Skær grøntsager og kartofler i tern, kog dem i letsaltet vand i ca
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

SÆSON gratineretendivie og skinkei bechamelsauce. - samake be'thine (fiski sesamsauce). I et ovnfast fad lægges først grønsagsblandingen

Snackpeber med fiskefyld

 Skræl kartoflerne og sæt dem indi ovnen i et ildfastfad der er stor nok til at peberne også kan være der

Fiskegratin af torskefilet med broccoli og asparges

Se flere sunde og slankende opskrifter med fisk og skaldyr her . Skær fiskeni passende stykker 2. Læg fiskestykkernei et ildfastfad, drys med salt 3. Dæk med bagepapir og bag fiskeni ovn ved 185°C i ca. 5 min, tag fadet ud 4. Rens broccolien, del den i buketter og giv den et hurtigt opkog i vand med lidt salt 5. Fordel broccoli, afdryppet asparges og rejer rundt om fisken 6. Gratiner retten i ovn ved 185°C i 15-20 min

Fiskelasagne.

Når overfladen er gylden og gratineret og boblende, er den klar. Tag et godt lasagnefad - et rektangulært ovnfast fad med høje kanter er det bedste

Kylling med æbler og basilikum

Gratineretkyllingefars med pasta ifad Stærk, stærkere, stærkest. Stegt lange, laksepakker og flødestuvede grøntsager To slags fisk med de lækreste flødestuvede grøntsager og frisk pasta til