Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Man skal bruge en blanding af kartofler, gulerødder, pastinakker, jordskokker – eller hvad man nu har og har lyst til - skåret i små tern og kogt næsten møre
Skinken skæres i tern og fordeles over kartoflerne. Smag til og fordel over grøntsagerne. 1000 g kartofler. Kartoflerne skrælles og skæres i 1 cm tykke skiver. 1000 g kartofler
de revet kartofler blandes sammen med revet gulerødder, hakket purløg og hakket rødløg, de 2 æg og salt og peber. 3 Bagekartofler Skrællet Og Fintrevet
Gratineret pasta. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Svits løg, hvidløg og fæskestegsterninger i olivenolie, tilsæt kartofler gulerødder og krydderier og lad det stege for svag varme i ca
Skær en citron i skiver og 2 fed hvidløg i grove stykker og læg det i et ildfastfad med kartofler/jordskokker. Svits grøntsagerne i 1 spsk olie og tilsæt kyllingen. Svits grøntsager i 2 spsk smør i ca 1 min. Svits grøntsagerne i olie i ca 5 min i en stor gryde