Fyldte mexicanske søde kartofler / Gratineret fyldt hokkaido græskar. Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple medhytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Musaka stammer fra Mellemøsten og er en gratineret ret. Almindeligvis er musaka lavet af hakket lam, aubergine, tomat, hvidløg og krydderier, men nogle erstatter lam og aubergine med henholdsvis okse og kartofler
kartofler, skrællet og i tern. Drys medost. revet ost. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik
Aftenens samlede menu med udgangspunkt i Parmigiano Reggiano bød på gratineret kammusling med parmesan-mornaysauce, timian og citron, den simple – men jo ganske gode – parmesan med balsamico, carpaccio med parmesan, rucola og trøffelolie suppleret med en – tror jeg – artiskokpesto, parmesan med semidried pachino
Rør kartoffelindmad med porre, ost og Cheasy fraiche og smag til med salt og peber. revet ost. Men igår forsøgte jeg mig medkartofler på en ny måde, og jeg synes faktisk at det blev ganske godt, selv om farvesammensætningen ikke er super fotogen
Lad kartoflerne køle helt af – skær dem over på den lange led, og udhul dem med en lille ske. Bland porre, ost og cremefraiche i kartoflerne og mos det hele godt sammen
Skinken skæres i tern og fordeles over kartoflerne. Server med groft brød. 1000 g kartofler. Kartoflerne skrælles og skæres i 1 cm tykke skiver. Drys ost over og gratiner i ovnen i 30 min. 1000 g kartofler