Hjemmelavet gravadlaks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter. Man kan bruge de frosne lakseportioner med stort held, og det gør projektet meget mere overskueligt – både arbejdsmæssigt og økonomisk
Hjemmelavet Gravadlaks med smørristet rugbrød og kommen. Befri laksesiden for de små ben. Jeg synes at det fungere rigtig godt til en ret som gravadlaks, sammen med dild, fennikel og malten i det mørke rugbrød
Den klassiske dildsovs, som smager så godt til gravadlaks. Gravadlaks med rævesovs, italiensk skinke, grillede artiskokker i olie, cherrytomater og en flammende chili-hvidløgsost fra Lading Mejeri – vores lokale ostepusher
For en tid siden skrev jeg om at lave gravadlaks på den helt nemme måde. Også her er laksen såmænd bare to lakseportioner af den slags, man tit finder på tilbud
Kartoffelindbagt laks og hytteost er en ret utraditionel, men i den grad lækker opskrift. Jeg videreudviklede lidt på denne idé, og resultatet blev en sundere version på "Indbagt laks" - her i kartoffelmos
1 par skiver gravadlaks. En nem forret eller frokost, denne lille sag udsprang egentlig af nogle rester, men det blev rigtig godt, og dressingen smagte rigtig godt
Dertil blev der serveret en "laksemousse" med små brød til og dampet asparges vendt med gravadlaks. Forretten stod på en lækker kartoffelroulade med avoadocreme og røget laks - Opskriften er fra bloggen og findes Her