Skær kyllingebryst i små tern og læg dem på en tallerken. En halv kylling/hønse bouillon terning. Kom kyllingebryst tern på og stege dem i 5 min ca. Kom til sidst kokosmælk,kylling bouling terning, østersovs, og sukker og lad sovsen koge i ca 5-10 min. 1 kyllingebryst
Det er nu snart syv år siden, hvorfor mit indtag af kød blot er blevet mindre på disse år – selv om jeg stadig ynder et stykke kylling eller et stykke fisk
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
kylling (eller andet kød). Det er næppe nogen hemmelighed at der i Thailand findes en lang række forskellige typer karry og at de 3 største er Gul karry (Yellow Curry), Rød Karry (Red Curry) og Grøn Karry (Greencurry). chili, fiskesovs, Gul karry, kaffir limeblade, kaffir limeskal, kokosmælk, kokossukker, kylling, rejer, rørsukker, sød basilikum, Yellow Curry 2 spsk gul karry pasta. 500 gr kylling (eller andet kød)