Hvis man gerne vil have en mere røget smag, kan man ryge stegen den sidste time på en grill. Langtidsstegt gris, stegt i ovn, med en god hjemmerørt marinade i en burgerbolle, er nu slet ikke til at kimse af
Det er ikke kun fordi, at det regner at det bliver en light udgave, det er også fordi at en vaske ægte pulled pork kræver en grill, så lang tid som man overhoved gider at vente på et stykke kød og så røgbrænde, som kan danne røg under tilberedningen
Hvis man gerne vil have en mere røget smag, kan man ryge stegen den sidste time på en grill. Langtidsstegt gris, stegt i ovn, med en god hjemmerørt marinade i en burgerbolle, er nu slet ikke til at kimse af
På denne tiden har du tid til å lage marinaden. Påfør marinade gjevnlig, ca hvert femte minutt. Etter en stund ringte en spak dame fra Gilde tilbake og kunne fortelle at det hadde skjedd en feil, de hadde rotet bort leveringen vår og det var ingen ferske griser som kunne oppdrives på øst eller Sørlandet