Dette er en helt fantastisk opskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehør til sommerens grillmad
Foliepakker med kartofler, blåskimmelost og grønne asparges. Og selvom det måske ikke ser ud til at blive grillvejr lige med det samme, får I alligevel denne opskrift på lækkert tilbehør til grill
Stek dem i en stekepanne i stekesmør -eller pensle dem godt med olje og legg dem på grillen. Jeg serverer burgerne i brioche hamburgerbrød, med salat, tomater, rødløk og en enkel chilidressing, samt god ost -blåmuggost eller cheddar passer godt til
lige en omgang grill til slut, hvis osten ikke bliver gylden og let sprød. 1/2 pose revet ost. Drys ost over, og så ellers i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. 1/2 pose revet ost
Derfor er det næppe gået nogens næse i min omgangskreds forbi, at jeg har anskaffet mig en gasgrill. Ganske vist fylder den en anselige del af terrassen og aftalen med min kæreste og jeg var, at hvis jeg gjorde terrassen sommer-klar kunne jeg købe mig en gasgrill
Denne fyldige lasagne er lagt sammen af grillede auberginer og squash med en kanel-tomatsovs og ost. Sæt pladen under grillen og grill skiverne til de er gyldne
Hvis sandwichene ikke bliver gyldne, må du forsøge med en omgang grill - men pas på det går hurtigt. Jeg lå ikke lige inde med en gruyére-ost, så måtte "nøjes" med den mellemlagerede danske Danbo i køleskabet - men sådan er oddsene når det er "Stop madspild"
Hvis du ikke er stødt på det før, kan jeg fortælle, at det er en fast, salt og forholdsvis neutralt smagende ost, der er perfekt til at stege sprød på panden