Under ovnens grill med dem til de er sprød-agtige på ydersiden. 1 kg svinekæber befriet for senen. 1/2 liter svinebouillon (jeg havde noget fra grisetæerne). 1 kg svinekæber befriet for senen. 1/2 liter svinebouillon (jeg havde noget fra grisetæerne)
På grillen med dem til de har en god, lidt branket overflade, vend til ny flade og så fremdeles til det hele ser lækkert ud og kålen er mør, men stadig har bid
Den anden dag stødte jeg på et rigtigt svin. Som i et trukket svin. 2,5 kilos of juicy meat *is* a little too much for only two persons (even though we have a hearty appetite) – so today I’m making leftovers in an open sandwich, and then I’ll add some chili ketchup, salsa and shredded cheddar cheese to go with it before turning on the grill
Trods han ikke sprøjter sit frugt og grønt med unaturlige stoffer, men bruger en aroma udvundet af planter, til at fjerne orme fra sine afgrøder, og gøder med afføring fra svin, der er på hans gård
Om morgen den dag, det skal serveres tænder du din ovn på 90 grader konventionel varme, piller filmen af og sætter dit stykke svin ind i varmen med låg på. Om aftenen, når kødet er ved at være færdigt, kan man hælde væden fra og lige trykke det lidt i stykker og så sætte det tilbage i ovnen uden låg og skrue op på fuld hammer med grill i 10-20 minutter
Sovsen må ikke svinde for meget ind, og samtidig skal tomaterne gerne blive lidt grillede. Synes du ikke det helt er der efter 10 minutter, kan du give det hele en gang grill for lige at få grillede tomater, men så skal du virkelig holde godt øje
Den egner sig også til grill, frokost og buffet. Medisterpølse med rødbedeappelsinsalat og stegte rosenkål Kyllingemedister smager godt og indeholder meget mindre fedt medisterpølse fra svin