Lam og fårekjøtt = en smak av norsk natur. Servert med grillet grønnsaker & fløtegratinerte poteter ✿. Norsk lammekjøtt er av ypperste kvalitet, ikke rart da de fleste beiter i utmark, smaken varierer, sies det, om det er lam som har beitet på fjellet, ved kysten eller spist lyng på innlandet
Og så er der hede debatter om ingredienserne, skal der svinekød i cevapcici, eller skal oksekød og lammekød blandes, eller skal vi blande alle tre sammen
Ejeren af restauranten hedder Beyti Güler, og kebab er persisk og betyder grillet kød. Beyti kebab består af hakket lammekød – oksekød kan også bruges, men jeg synes, lam er med til at understrege den klassiske tyrkiske smag – lavash (tynde fladbrød), tomatsauce og yoghurt
Kofta bliver lavet af hakket kød – okse, kylling, lam, får eller svinekød. Kofta minder lidt om frikadeller eller kødboller, men de stammer ikke fra hverken norden eller det sydlige Europa
Den anden fik en super mør lammekrone med nogle bådkartofler, rosmarinsovs samt grillet grønt. Den ene af os fik en rigtig smagfuld kylling med feta og spinat, grillet grønt og en form for sennepssovs