D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
GrilletSvinemørbrad. rens og puds svinemørbraden for fedt og sener. GrilletSvinemørbrad. 1 svinemørbrad. kom mørbraden på en varm grill i 15 min. 1 svinemørbrad
1 god mørbrad. 1 god mørbrad. Nu da sommeren blusser op igen er det vist på tide at få gang i grillen igen - man bliver helt henført til den dejlig sommer - og der er stadig gas tilbage på flasken
Skær den afpudsede mørbrad i skiver på ca. 1 lille afpudset mørbrad. 1 lille afpudset mørbrad. Forleden fik jeg lavet de her dejlige grillspyd - de var rigtig lækre
Mørbraden grilles i ca. Kold mørbrad er også godt, hvis det sku’ være i øvrigt. 1 letsprængt svinemørbrad (opskrift her). 1 letsprængt svinemørbrad (opskrift her)
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Bruger du mørbraden, kan du forkorte stegetiden – så det bliver rigtig hurtigmums. Dels fordi jeg synes, at gullasch skal simre, og dels fordi jeg synes, det er lidt synd og skam at bruge den skønne mørbrad til gullasch, når nu den kan bruges til så mange andre lækre retter
AT finde på noget nyt med en svine-mørbrad. Afpuds mørbraden og skær den op på langs. Sådan fortsættes manøvren et par gange, til mørbraden er "foldet" helt ud