Grisen - Kæber og Filet. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer Gourmet Diner
Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & GrønkålSvinekæber og svinemørbrad serveret med grillet peberfrugt og aubergine, garnerede med spansk chorizo, abrikos og ristede mandler Gourmet Diner
Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & GrønkålSvinekæber og svinemørbrad serveret med grillet peberfrugt og aubergine, garnerede med spansk chorizo, abrikos og ristede mandler Gourmet Diner
Grisen - Kæber og Filet. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer Gourmet Diner
Lørdag og stegt svineskank med kirsebær Sværen blev skåret af og grillet med varmluft, til den ‘poppede’, og så var den også klar. Lørdag og stegt svineskank med kirsebær Dalsgaard i Skivholme
Til mosters fødselsdagGrillet oksemedaillon samt ølbraiseret svinekæber anrettet med pastinakpuré, forlorne svampe, kalveglace samt grønt efter årstid, i vores tilfælde rodfrugter Kage-Milla