Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Grillet nektarin-salat med bl�. Men hvis man pifter den lidt op med nogle lækre sager, så kan det virkelig smage noget så lækkert og give et friskt og sprødt element til en ellers lidt tung julemiddag
Vi håber i al fald på at få grillet lidt mere i år. Det begynder at være lidt halv tungt, og med kun 5 dage til termin, glæder jeg mig efterhånden til at komme af med min enorme mave
Server den gjerne til rødt kjøtt, grillet svin, spekeskinke og oster. Produksjon og transport av tunge glassflasker krever mye energi og kan ha store konsekvenser for miljøet