Grillkylling på spyd opskrifter

Grillkylling med bagte grøntsager og ris

Grillkylling med bagte grøntsager og ris

1 spsk soya½ spsk sød soya1 stort fed hvisløg2 spsk olie½ tsk saltfrisk kværnet peber1 peberfrugt i mindre stykker3 gulerødder i stænger1 stort løg i bådehvidløgssalt og salt6 dl vand3 dl ris1½ hønseboullionterningcreme fraiche dressingKyllingen sættes spyd - og hvis man ikke har et sådant, partereres deni mindre stykker og lægges i et smurt ildfast fad. Når det koger tilsættes risene og de koger for svag varme i 12 min og står drefter eftervarmen i 12 min - så er de færdige

Grillkylling på rotisserie

-  eller roterende spyd om man vilFor efter at både Peter og jeg nu har sommerferie, så skal det i den grad fejres, og da vi ikke lige havde kræfter eller oveskud til at fejre det igår, selvom det jo egentlig var der vi fik sommerferie, så blev vi enige om at gøre det idag istedet