Skær rødløget i tern, pres hvidløget, tag bladene af oreganostilkene og kom det hele op i en skål sammen med hakket oksekød, paprika, tørret oregano, havremel, æg, salt, peber og vand
et grillspyd. Hjemmelavet burrito medoksekød. Opskriften er langt fra en mexicansk original, men en low carb udgave lavet med tykke kikærtetortillas frem for hvedetortillas – og med fyld inspireret af hvad køleskabet havde og byde på
Oksegrillspyd. Og det er så hyggeligt, for udover virkelig lækker mad, betyder det også, at Kasper hjælper til med andet end at skære løg – da dét at styre sådan en Weber-sag åbenbart per definition er en mandesag
et grillspyd i midten, for at holde på den). Jeg havde egentligt planer om at eksperimentere med en ny slags burgerbolle, men jeg endte med at tage den “gamle” opskrift i brug
Kød og grøntsagsstykkerne sættes skiftevis på spyddende, som enten smøres med lidt olie og drysses med salt og peber eller også marieneres, hver enkelt slags kød i forskellige marinader inden de sættes på spyddende