Rør i couscousen med en gaffel for at løsne den lidt. Sæt låg på og lad det dampe i 4-5 minutter. Kom couscous i en skål, tilsæt 5 dl kogende vand, 1 spsk salt og 2 spsk olie, dæk skålen med film og lad den trække i 5-10 minutter
Bacon, Glutenfri, Gris, Laktosefri, LCHF, Low Carb, Løg, Mælkefri, Sukkerfri. I fryseren var der heller ikke noget nemt at hive frem, så jeg gik på jagt i samtlige skuffer – og dannede mig undervejs et overblik over hvad jeg har i fryseren
Ketchup, HP sauce og grillolie blandes og pensles på kødet som nu grilles en halv times tid. Nakkefilet penslet med olie kommes i bradepande og dækkes med stanniol og kommes i ovnen på 100 grader i 9 timer, dryp det af og til med væden fra bunden af bradepanden
En af de specialiteter som vores familie virkelig har taget til sig er den helstegte gris. Da der var rigeligt med kød stod menuen dagen efter på grovciabattaer med pullede pork og coleslaw i - det er heller ikke at kimse af
Det er ikke kun fordi, at det regner at det bliver en light udgave, det er også fordi at en vaske ægte pulled pork kræver en grill, så lang tid som man overhoved gider at vente på et stykke kød og så røgbrænde, som kan danne røg under tilberedningen
Vores ‘gode gris’ fra i år har optaget meget fryserplads til ben alene. Nu er det op til dig selv, om du vil gnave med glinsende fingre og hage, en hel køkkenrulle på bordet plus skylleskåle - som vikingerne og guder og aser i Valhal - eller om du vil bruge kniv og gaffel