Faktisk sidder skinken og hamburgerryggen i hver sin ende af grisen – hamburgerryggen foran i nakken og skinken fra den øverste del af grisens bagerste lår
Et lille stykke meget magert kød, der sidder højt på grisens baglår. Igen har jeg – hvad kryddersammensætningen angår – ladet mig inspirere af River Cottage
Oskar stod lidt tidligere op end vanligt og dermed røg grisebassen i ovnen allerede kl. Hermed havde grisen været i ovnen ved 110 grader i 12 timer, og resultatet var smør mørt og saftigt kød, som faldt fra hinanden
Mit gæt er at en snusfornuftig, fattig kone har haft en rest risengrød – som hun var for sparsommelig til at smide ud til grisene – prøvede at lave dem til noget spiseligt til familien i stedet
I de danske svinestalde produceres hvert år 28 millioner grise. __________________________________________________________________________________________________________________________
Men mærkeligt nok har dagens fangst, de dage jeg har fået serveret jægergryde været grise og køer …. Jægergryde – Jeg har fået serveret jægergryde mange gange gennem både min barndom og min voksne år
Skinken er nemlig en udskæring fra grisens lår/bagparti. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen