Grissini stænger opskrifter

Bonuspost #14 – flettede tapas-stænger

Bonuspost #14 – flettede tapas-stænger

Disse sprøde, knasende brød stænger (grissini om man vil) er et godt supplement til tapas-bordet. De er utroligt nemme at bage og kræver hverken hæve eller hvile tid

Hjemmelavede grissini

Sno stængerne let og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Forleden dag lavede jeg disse fantastiske grissinier - de er perfekte til en snack eller som brødtilbehør til en let forret
Grissini

Grissini

Grissini er nogle aflange, sprøde brødstængerstammer fra Italien. Stængerne passer perfekt til en forret eventuelt sammen med nogle nachos og nogle bruschettaer

Krydrede Grissini

Sno stængerne og læg dem på en bageplade - eller rist. I aftenens anledning havde jeg lavet hjemmelavede krydrede grissinier samt tre forskellige tapenader
Opskrift: Grissini

Opskrift: Grissini

Skal børnene i køkkenet kan grissinierne hurtigt blive til sjove slange brød med lidt pinjekerner og blåbirkes
Grissini

Grissini

Denne opskrift på italienske grissinistænger er nem og super god. Drys ønsket "topping" over stængerne

Grissini og basilikum pesto

Tril lange tynde stænger på lillefingertykkelse. (Tyndere stænger skal selvfølgelig have kortere tid). Grissinierne hæver igen i 15 minutter, inden de sættes i en 220 grader forvarmet ovn
Glutenfri breadsticks / Grissini

Glutenfri breadsticks / Grissini

Pensel stængerne. i 15-20 stykke og rul dem ud til tynde stænger 1-1½cm tykke. 3 dl lunt vand. 3 spsk. Olie. 1 spsk
Hjemmebagte italienske grissini

Hjemmebagte italienske grissini

Jeg fik inspirationen til at lave grissini (italienske brødstænger) på madfryd. timian og/eller rosmarin i dejen og rul dejen ud i tynde stænger

Grissini

Ælt dejen igennem, rul den til tynde stængergrissini. Rul dejen til stænger, pensl med æg, og vend dem i/drys dem med frø og kerner