bages boller på, så er det nemt at give præcise instrukser til tid osv, men når der bages i forme og gryder, så er man i højere grad nødt til at holde øje med ens brød, da forme og gryder er forskellige
Til gengæld kan du selv afgøre hvor groft eller fint, brødet skal være. Grydebrød. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
**Prøv også at bruge groft kokosmel eller mandelflager i stedet for sesamfrø og nigellafrø. Heldigvis virker komfuret, så jeg kan stadig lave varm mad på pande eller i gryde
Det er groft, sprødt og rustikt, men pas på for det er også utrolig mættende. I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
At bage et brød i en gryde er spændende og så får man faktisk et rigtig godt brød ud af det. Skorpen bliver dejlig sprød og så syntes jeg også brødet får en bedre krumme, prøv det, hvad er det værste der kan ske
Server den stegte bacon i en skål ved siden af og giv godt, groftbrød til. Steg dem gyldne i gryden. Tag bacon op af gryden og læg det på fedtsugende papir
Smelt smørren i en gryde og tilsæt mælken. 1/2 spsk groft salt. 1/2 spsk groft salt. I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Skær løget ret groft ud også. Lunt ciabatta brød. timian i gryden med olivenolien i et par minutter. 4) Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft og muskatnød og blend sammen. 5) Lad suppen stå at simre mens bacontern og skiver af jordskokker steges og brødet lunes
2 gule løg, groft hakket. 6) Når det hele er blendet til en suppe, hældes suppen tilbage i gryden og varmes op igennem. 8) Servèr med en klat yoghurt og Nan brød 4 personer