Steg dem på en mellem varm pande i halv smør og halv olie. Servere medgroftbrød. 250g torsk uden skind og ben 1 lille løg 1 æg 1 tsk salt Peber 2-3 spsk fuldkornsmel Lidt frisk basilikum Kom det hele i en foodprocesser og rør kun lige til det hænger sammen
**Prøv også at bruge groft kokosmel eller mandelflager i stedet for sesamfrø og nigellafrø. Pandebrødene smager skønt, som de er, eller serveres med honning, syltetøj eller chokoladesmørepålæg
blandet tørret frugt og nødder hakket groft f. -DGrovbrødmed en masse godt knasende og sødt fyld, rigtig dejligt som mellemmåltid sammen med frisk frugt eller med i madpakker
Rugbrød i lange baner, hvidt brød til rejesalaten – måske et groftbrød som Dybbøl-brødet. Del klumpen i to og form to brød – læg dem i formene (som du lige har smurt godt medolie først), og lad dem efterhæve i endnu en times tid
I går forkælede vi os selv medolie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid