Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte
Skær kartoflerne i grove stykker. Tryk tærtedejen på plads i tærteformen. Anret fyldet i tærten. Hæld forsigtigt æggestanden ved – har du lidt ost, kan du rive det over tærten her til sidst inden bagning
Vi bruger en grov færdigversion, da den smager godt og sparer os for lidt besvær). Skær broccoli, peberfrugt og porre i små tern, og skræl og riv gulerødderne
En håndfuld rester af broccoli-fritterne eller andre grove grøntsager med ærte-avocadocreme. Spis derimod de langsomt optagelige kulhydrater, som eksempelvis fuldkornsprodukter, grove grøntsager, bælgfrugter, linser mm
Tærte med fx broccoli, græskarkerner, feta, chili og stegt parmaskinke på toppen. Vi har aldrig rigtigt fået tærte derhjemme, så det er heller ikke noget, som jeg har taget med videre
Skyl og riv gulerødderne på et rivejern, gerne på den grove side. Skær løget i tern og skær broccolien så hvert stykke bliver på størrelse med en lillefinger
Jeg bruger Maizenas 'GrovTærtedej', der skal kun tilsættes vand, og den er super nem at rulle ud. rejer og porrer - bacon og broccoli - champignon og skinke - bøffelmozzarella, pesto og cherrytomater