Majsboller der får noget af deres sprødhed fra det grove majsmel men også fra Durummel. Inden bollerne bages vender jeg dem i en blanding af majsmel og durummel, det giver en virkelig sprød skorpe
Olivenolie og salt røres I, hvorefter den grove me log durummel røres i. Her i Helsingør har vi et yndlings sted, hvor vi gerne køber vores pizzaer, hvis vi skal have pizza udefra
Med denne opskrift bliver det ikke nemmere - og så er den endda i en sund og grov variation. 100 gram durummel, 75 gram hørfrø, 75 gram solsikkekerner og 400 gram rugmel. 100 gram durummel
Ønsker du en grovere bolle, kan du udskifte noget af durummet med en anden form for fuldkornsmel. Opløs først gæren i vandet og tilsæt herefter havregryn, durummel, hvedemel og salt
Gæren opløses i vandet med salt og sukker og derefter røres det grove mel i, og der blandes hvedemel i indtil konsistensen er passende, er den blød bliver bollerne flade, er den fastere bliver de højere men knap så saftige
Rør æg, olie, salt, sukker, fuldkornsspeltmel, durummel og grahamsmel i. 75 g durummel. 75 g durummel. Hotdogs er ikke noget af det bedste jeg ved, men synes det er lidt sjovere når der bliver gjort noget ud af råvarerne