Grov durummel opskrifter

Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Melet tilsættes herefter lidt efter lidt, start med durum og den grove type, og mæt derefter dejen med hvedemel
Majsboller

Majsboller

Majsboller der får noget af deres sprødhed fra det grove majsmel men også fra Durummel. Inden bollerne bages vender jeg dem i en blanding af majsmel og durummel, det giver en virkelig sprød skorpe
Pizza ❤ #jatak

Pizza ❤ #jatak

Bunden kan være grov eller fin, glutenfri eller glutenfyldt, sprød eller… nej, den skal være sprød. durummel
Mors müsliboller

Mors müsliboller

De er bagt på en blanding af grahamsmel, hvede- og durummel, hvilket giver bollen en lækker grov men samtidig rigtig blød konsistens
Rødbedefoccacia med gedeost

Rødbedefoccacia med gedeost

Skræl og riv rødbederne på den grove side af et rivejern. Tilsæt salt, kamutmel og durummel. 250 g durummel
Hjemmelavet grundopskrift på pizza og tomatsovs

Hjemmelavet grundopskrift på pizza og tomatsovs

Olivenolie og salt røres I, hvorefter den grove me log durummel røres i. Her i Helsingør har vi et yndlings sted, hvor vi gerne køber vores pizzaer, hvis vi skal have pizza udefra
Gode boller!

Gode boller!

Med denne opskrift bliver det ikke nemmere - og så er den endda i en sund og grov variation. 100 gram durummel, 75 gram hørfrø, 75 gram solsikkekerner og 400 gram rugmel. 100 gram durummel
Grillspyd  og ovnbagt ratatouille

Grillspyd og ovnbagt ratatouille

Krydr med rosmarin og drys hele overfladen med grovdurummel. Skær courgetter og peberfrugter i grove stykker

Snobrød med rugmel

Jeg valgte at afprøve en grov version af snobrød, mest fordi jeg kan få mavepine af for meget lyst brød
Spicy Summer Salad

Spicy Summer Salad

Skær aspargesene i grove skiver, og snit sommerløgene i tynde skiver, og skær hvidkålen i grove stykker

Rigtig italiensk pizza

Har du en god opskrift på en pizza med grov bund. 250 gram durummel. 250 gram durummel. Hvem elsker ikke pizza

Sandwichstykker med havre

Ønsker du en grovere bolle, kan du udskifte noget af durummet med en anden form for fuldkornsmel. Opløs først gæren i vandet og tilsæt herefter havregryn, durummel, hvedemel og salt
Koldthævede Brusebadsboller

Koldthævede Brusebadsboller

Gæren opløses i vandet med salt og sukker og derefter røres det grove mel i, og der blandes hvedemel i indtil konsistensen er passende, er den blød bliver bollerne flade, er den fastere bliver de højere men knap så saftige
Mørke speltboller

Mørke speltboller

Bland mel i, startende med det grove, så du kan justere mængden af hvedemel. 100g durummel. 100g durummel
Sprøde frokostboller

Sprøde frokostboller

200 g durummel eller sigtemel. 2 håndfulde grove havregryn. 200 g durummel eller sigtemel. 2 håndfulde grove havregryn
Grove pølsebrød

Grove pølsebrød

Rør æg, olie, salt, sukker, fuldkornsspeltmel, durummel og grahamsmel i. 75 g durummel. 75 g durummel. Hotdogs er ikke noget af det bedste jeg ved, men synes det er lidt sjovere når der bliver gjort noget ud af råvarerne