Porre, gulerødder, knoldselleri og løg renses og skæres i grove tern. med lidt lunt brød/flutes. Hæld cognac i suppen og sæt ild til med det samme – rør rundt i skallerne et par gange, og lad det flambere til ilden dør ud
Suppe er så nemt lave, og alt serveres fra en gryde, også lige et flutes op af fryseren. Jeg kom kun ½ chili i suppen, jeg er ikke til meget stærke ting
Start med at rense peberfrugter og skær dem i grove tern. Egentlig var mit mål også at bage eget flutes, men jeg får altid fyldt programmet fint ud på en fridag – og samtidig fik jeg dette brød foræret da jeg handlede hos den græske vogn i Kvickly, så skal det da ikke gå til spilde
Server med flutestil. TIl denne suppe skal du bruge en blender/stavblender. 2) Rengør markchampignonerne og skær dem i grove skiver. 6) Tilsæt alle svampene og steg et par minutter. 7) Tilsæt vandet du har brugt til at opbløde svampene i, bouillion samt cremefine og bring det i kog. 8) Blend suppen. 9) Hak persille som drysses over suppen lige inden servering
Serveres med lun flutestil. Jordskokkesuppe. 2) Hak løg og hvidløg i grove tern. 4) Tilsæt vand, salt og laurbær og bring det i kog. 6) Blend til en fin suppe. 7) Kom suppentilbage i gryden og tilsæt fløde. 8) Bring suppen i kog og smag til med salt og peber