Mads stemte for at jeg ændrede menuen til grovboller. Netop derfor vil jeg klart benytte denne opskrift og fremgangsmåde, hvis jeg en dag skal lave rosin- eller chokoladeboller - og det tror jeg da nok jeg skal at dømme ud fra mængden af mit mundvand, når bare jeg tænker tanken
Men de enkelte gange hvor jeg har taget en grovbolle op af fryseren og kan lave en lækker sandwich, hvor der er rester fra aftensmaden, eller hvor jeg har forberedt en salat til flere dage
I går havde jeg så meget lyst til en grovbolle med grønt og pålæg til frokost, så jeg eksperimenterede lidt med en masse frø og nødder i stedet for hvedemel
En god grovbolle og en kop Latte Macchiato fra Nescafé, som jeg er lidt forfalden til (og det er ikke fordi jeg har fået gratis pakker fra Nescafé, for det har jeg ikke) ½ l vand
Der er tale om fx et stykke frugt, et hjemmelavet knækbrød med hytteost, en grovbolle med ost, en drikkeyoghurt - bare lige en lille "appetit-tilfredsstiller"
Da jeg gik i folkeskole og havde helt korte shorts på og sår på knæene, der kunne man i skoleboden købe en grovbolle, som vi udhulede og proppede en frikadelle ind i
En hjemmebagt grovbolle med magert kødpålæg (max 10g fedt / 100g) og mager ost (max 30+). Når du står op om morgenen er det lang tid siden, du sidst har spist, og dit blodsukker er derfor lavt