FemkornsstykkerGrovbollermed surdej. Det er surdejs grovboller som holder længe og som man kan lave dejen til aftenen før man skal bruge dem BRØDET
Sprøde Majsstykker med KernerGrovbollermed surdej. Start med at blande vand, surdej, kærnemæl, salt og gær. Dejen er klistret og kan med fordel æltes på en røremaskine BRØDET
De Bedste Grovboller Alfa omega er, at det bare er de allerbedste luftige grovbollermed bløde kerne og masser af smag. Pensl med det tredje æg og bag ca En verden af smag!
Sandwichboller Jeg har her til aften bagt nogle grovboller. havregryn til drys)Opløs gæret i vandet i en skål, tilsæt kærnemælk, salt, durummel og havregryn Frøken Stubba
Frk. Curtings koldhævede grovboller I gærbrød er det sådan, at syrnede produkter, som fx kærnemælk, er med til at bevare fugtigheden, give en mere elastisk struktur og tilføre god smag FrkCurting