Grovboller med kerner opskrifter

Grovboller med kartofler og store kerner

Grovboller med kartofler og store kerner

G. r. o. v. b. l. e. m. d. k. a. t. f. g. n. i. s. ,. æ. u. ø. j. K. C. 1. 7. I. 0. 6. 4. 3. 2. p. c. h. y. (. ). 5. F. å. O. R. H. N. P. -
Top lækre koldthævet grovboller!

Top lækre koldthævet grovboller!

Giv et drys med birkes eller en slags kerner fx. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over

Luftige grovboller

med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Pensel bollerne med sammenpisket æg og drys evt. Kom vand, havregryn og kerner i en gryde, og kog en grød
Grovboller uden æg

Grovboller uden æg

Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg
Grovboller i form

Grovboller i form

Når bollerne er færdighævede pensles de først med et sammenpisket æg og drysses til slut med blå birkes
Hurtige grovboller

Hurtige grovboller

med lidt mælk eller sammenpisket æg. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding). Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding)
Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller

Koldhævede grovbollermed Ølandshvede og maltmel. Dejen fordeles på bagepapir med to skeer (den er meget våd
Grovboller

Grovboller

Grovboller er en ret bred betegnelse, for eneste krav er, at bollerne skal bages medkerner og andre korndele
Bryggerboller

Bryggerboller

Grovbollermed surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Fiberboller

Fiberboller

Grovbollermed fibre og surdej. Hvis du ikke kan finde en fiberblanding, kan du også blande en selv med forskellige frø, kerner og flager
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Koldhævede Grovboller. med lidt kerner eller havregryn. Jeg søgte lidt rundt på nettet til at starte med, og fandt inspiration fra Valdemarsro
Verdens bedste speltboller

Verdens bedste speltboller

Koldthævede grovboller. På en bageplade beklædt med bagepapir fordeles der en god håndfuld solsikkekerner, hvorefter bolledejen slås ned med en ske
Limfjordskanter

Limfjordskanter

Opskrift på Surdejs Grovboller. Fuldkorns surdejsboller med honning og kerner, Tidsforbrug. Lækre grove boller bagt med limfjordsporter
Vegetarisk broccolisuppe med knas

Vegetarisk broccolisuppe med knas

Hurtige, nemme og dejlige grovboller. frø og/eller kerner. Suppen smager også fantastisk med lidt revet ost og stegt bacon på toppen

Efterårsboller

De her grovboller bugner af lækkerhed. Pensl bollerne med æg, mælk eller vand, og klap kerner på (man bliver nødt til at presse kernerne lidt på, for at de ikke skal trille af så snart bollerne er bagt)
Grove koldhævede kerneboller

Grove koldhævede kerneboller

Disse koldhævede grovboller, er simpelthen de nemmeste at lave. Til sidst pensles de med lidt vand og bollerne drysses med lidt ekstra kerner