Giv et drys med birkes eller en slags kerner fx. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Pensel bollerne med sammenpisket æg og drys evt. Kom vand, havregryn og kerner i en gryde, og kog en grød
med lidt mælk eller sammenpisket æg. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding). Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding)
Grovbollermed surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
De her grovboller bugner af lækkerhed. Pensl bollerne med æg, mælk eller vand, og klap kerner på (man bliver nødt til at presse kernerne lidt på, for at de ikke skal trille af så snart bollerne er bagt)