Grovboller. Friske, nybagte boller den bedste måde at starte dagen på. Så da vi havde lidt ekstra tid og overskud i Pinsen, fik jeg smækket en dej sammen, som kunne hygge sig natten over i køleskabet
"Lav lækkert brød uden at skulle ælte dejen". Koldhævede grovboller med Ølandshvede og maltmel. En plade uden bagepapir sættes i ovnen og varmes op sammen med ovnen på 220 grader
Bløde og lækre grovboller med en sødlig smag fra æbler, som er helt i sæson nu. Grovboller med æble, 16 stk. Læg dem på bagepapir på en bageplade og lad dem hæve lunt og tildækket 30 min
IndlæggetGrovboller med hampefrø blev vist første gang den Annemette Voss. De smager skønt både som morgenmad med ost, smør eller chokoladepålæg – men er også rigtigt gode som sandwichbrød
Jeg elsker nemlig hjemmebagt brød, især med lækkert pålæg. Jeg laver oftest disse grovboller, som jeg egentlig kalder mine “basisboller,” for de er ret simple, og jeg har næsten altid ingredienserne hjemme
I. d. a. g. h. r. j. e. b. t. o. l. J. f. s. ø. m. i. q. u. n. D. k. v. B. ,. æ. G. (. 1. 4. ). 5. 0. 2. 6. p. ½. y. 3. -. c. R. H. T. N. å. P. F. E. n g