Grovbrød med surdej opskrifter

Østrigsk grovbrød med surdej

Østrigsk grovbrød med surdej

Ælt det godt igennem, og form det herefter til et kæææmpe brød (eller flere små), som lægges på en bageplade med bagepapir
Grovbrød

Grovbrød

Grovbrødmedsurdej, Tidsforbrug. Start med at blande vand, gær, salt og surdej. Sidst men ikke mindst anvender jeg også lidt lyst maltmel i, som man sagtens kan vælge at udelade, men det er med til at forbedre grovbrødets hæveevne og giver samtidig en god dyb smag til brødet
Kærnemælksbrød

Kærnemælksbrød

Grovbrødmed kærnemælk og surdej. Bland kærnemælk med mel og en smule vand og lad det stå til dagen efter, så har du en lynsurdej der kan bruges med det samme
Bryggerboller

Bryggerboller

Maltmelet er uundværligt i rugbrød efter min mening og er mere end velkommen i grovbrød og boller. Grovboller medsurdej, øl og malt
Groft Kernebrød

Groft Kernebrød

Hvis man godt kan lide grovbrød og man samtidig godt kan lide at få godt med kerner i sit brød, så er det her et perfekt brød at lave, som ikke engang tager så lang tid at lave dejen til, men som dog tager noget procestid
Groft Fiberbrød med Majsflager

Groft Fiberbrød med Majsflager

Grovbrød. Start med at blande vand, surdej, gær, honning, fiberblanding og kerner. Groft Surdejsbrød. Det her grove fiberbrød er et brød som jeg har valgt at lave i forlængelse af min opskrift på fiberboller, som er lavet med en fiber bageblanding hvori der indgår chia frø, hampfrø, hørfrø, havrekerner og majsflager
Vårbrød med gulerødder

Vårbrød med gulerødder

En simpel opskrift på et lækkert grovbrødmed vårrug og svedjerug. Der er ikke tale om et rugbrød men om et rugbrød hvor jeg blander disse sorter med manitoba hvedemel som har en ekstra hæveevne, og naturligvis også noget surdej
Stoutbrød

Stoutbrød

grovbrødmed stout og surdej, Tidsforbrug. Start med at blande stout, surdej, gær og salt. Det er en meget mørk øl med toner af malt, chokolade og røg
Steaksandwich på surbrød med løgrelish

Steaksandwich på surbrød med løgrelish

brød, løg, løgrelish, relish, sandwich, steak, steaksandwich, surdej Antal personer. Skære løgene i tynde skiver, og giv dem en omgang på en pande sammen med lidt smør og olie
Hvafforetbrød

Hvafforetbrød

Grovbrødsurdej. Jeg bager jo en del, og jeg eksperimenterer også en del med forskellige sammensætninger, hvilket også gør at der kan være et stykke vej før en opskrift kommer på her på siderne
Italienske Madbrød

Italienske Madbrød

Italiensk grovbrødmed saltskorpe. De madbrød jeg har lavet i denne her opskrift, tager udgangspunkt i samme dej som man bruger til et foccacia brød og man kan lave dem enten med eller uden surdej
Rustikt Møllerbrød

Rustikt Møllerbrød

Grovbrødmedsurdej og rug, Tidsforbrug. Det rustikke møllerbrød er et grovbrød hvor der er ekstra meget rugmel i