Hvis du gerne vil bage et helt brød, vil vi foreslå vores nemme grovbrød, som du kan finde her. Kan de bages uden kernerne/frøene på den ene eller anden måde
Grovbrød på surdej, Tidsforbrug. Lad dejen arbejde for sig selv i en time uden låg. Jeg har i det her brød lige forsøgt mig frem med et produkt fra Finax, som er hvedekerner der ikke skal sættes i blød, da de allerede er “puffede”
Den bløde og lækre og alligevel friske rejesalat smager fantastisk på hjemmebagt grovbrød – for eksempel bagt efter opskriften på grove boller med rug, honning og hørfrø
Grovbrød med masser af kerner og fuldkorn. 250g fuldkorns hvedemel. 600g hvedemel. Den bedste kvalitet opnås ved brug af bagesten under høje varmegrader
Grovbrød. De fiberboller jeg har lavet tidligere var dog ikke så grove og med det her brød ville jeg gerne have et mere groft brød så der er også anvendt både rugkerner og fuldkornsmel ( jeg brugte goldblume fuldkorn til det her brød, men du kan sagtens bruge almindelig fuldkornshvedemel )