Hæld solsikkeolien ned langs siden af dejen i skålen. Her har jeg lavet nogle lækre grove koldhævede boller, der er fyldt med god mørk chokolade, naturligvis, og masser af gode grove ingredienser…såsom nødder, kerner og en grovere type mel
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Herefter blandes banan, nødder og dadler medolie og røres godt sammen. Så disse små bananboller er også lidt af et forsøg, som jeg helt sikkert skal eksperimentere videre med
Hvis du laver burgere, så tilpas størrelsen til bollerne. De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burger med guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu medstegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce
Tilsæt først det grove mel lidt efter lidt og derefter hvedemel. Disse boller er både luftige, mætter dejligt også er de fyldt med fuldkorn og kostfibre
Smør bøfferne med lidt rapsolie på toppen. Maizena (med top). Øko rapsolie. Hæld godt medrapsolie i en pande, varm op ved god varme, sæt bøfferne på panden, skru ned til middelvarme og steg dem til de er faste og brune