Grove boller bagt med olie opskrifter

Grov knækbrød....det sunde fedt!

Grov knækbrød....det sunde fedt!

Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Jeg har for noget tid siden bagt disse lækre grove pølsehorn. Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen
Spinat boller

Spinat boller

Skal opbevares i køleskabet når der er bagt og er perfekte til mellemmåltider – eller som en del af min frokost
Boller med smag

Boller med smag

Skal opbevares i køleskabet når der er bagt og er perfekte til mellemmåltider – eller som en del af min frokost

Grove bananboller

Herefter blandes banan, nødder og dadler medolie og røres godt sammen. Så disse små bananboller er også lidt af et forsøg, som jeg helt sikkert skal eksperimentere videre med
Andre boller på suppen

Andre boller på suppen

Kartoflerne skrælles og skæres i grove tern. I dag tirsdag blev bollernebagt og endnu engang var vi tidligt på færde
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

helt sikkert eksperimentere med andre, mere grove melsorter og måske. Er hoppet med på bølgen med “verdens bedste brød” som bliver bagt i
Sund koldhævede boller :)

Sund koldhævede boller :)

Opløs gæren i det kolde vand og tilsæt lidt af det grove mel. Jeg har i de sidste par uger bagt koldhævede boller hver dag

Luftige grovboller

Der er ikke noget der dufter så godt og spreder så meget hygge på en mørk onsdag aften, som nybagteboller
Majsboller

Majsboller

Majsboller der får noget af deres sprødhed fra det grove majsmel men også fra Durummel. Start med at blande vand, surdej, gær, sirup, olie og salt
Banke, banke, BØF!

Banke, banke, BØF!

Hvis du laver burgere, så tilpas størrelsen til bollerne. De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burger med guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu medstegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce
Grahamsboller

Grahamsboller

Tilsæt først det grove mel lidt efter lidt og derefter hvedemel. Disse boller er både luftige, mætter dejligt også er de fyldt med fuldkorn og kostfibre
Vegetarbøf, stop-mad-spild

Vegetarbøf, stop-mad-spild

Smør bøfferne med lidt rapsolie på toppen. Maizena (med top). Øko rapsolie. Hæld godt medrapsolie i en pande, varm op ved god varme, sæt bøfferne på panden, skru ned til middelvarme og steg dem til de er faste og brune