Grove boller med surdej opskrifter

Grove surdejsboller med havre og rug

Grove surdejsboller med havre og rug

The post Grovesurdejsbollermed havre og rug appeared first on sunderehverdag blog. Jeg har passet og plejet surdejen til bollerne her i godt to måneder nu, og har virkelig set frem til at bage med den
Majsboller

Majsboller

Majsboller der får noget af deres sprødhed fra det grove majsmel men også fra Durummel. Man behøver ikke bruge surdej hvis man ikke har så meget tid, og du kan stadig vælge at lade dem hæve natten over, men de bliver bedst medsurdej
Bryggerboller

Bryggerboller

Bryggerboller er grovemaltbollermed en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Fiberboller

Fiberboller

Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grovefiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle grovebollermed masser af kerner, så i de har varme vinterboller er der også godt med Kruska, som består af knækket hvede, rug, byg og havre
Femkornsstykker

Femkornsstykker

De her femkornsstykker er dejligt grove, men også med en hvis sødme i sig. Grovbollermedsurdej. Det er surdejsgrovboller som holder længe og som man kan lave  dejen til aftenen før man skal bruge dem

Langtidshævet speltbrød

Grovesurdejsbollermed havre og rug Er der noget bedre end varme vinterboller i denne decembertid. Kom bollerne hen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i den forvarmede ovn indtil de lyder hule når du banker dem i bunden (ca
Koldhævede valnøddestykker

Koldhævede valnøddestykker

Jeg valgte at knække nødderne groft med hænderne, da jeg godt kan lide at der er noget groft struktur i bollerne
Sundere chokoladeboller

Sundere chokoladeboller

For at gøre den syndige lækkerbisken bare lidt sundere, valgte vi at tage en halv portion af dejen til dette surdejsbrød, og blande med ca
Limfjordskanter

Limfjordskanter

Lækre groveboller bagt med limfjordsporter. Fuldkorns surdejsbollermed honning og kerner, Tidsforbrug
Kernekanter

Kernekanter

Kernekanter er nogle dejligt grovebollermed masser af surdej, honning og selvfølgelig godt med kerner

Koldhævede valnøddestykker

Jeg valgte at knække nødderne groft med hænderne, da jeg godt kan lide at der er noget groft struktur i bollerne
Grove boller bagt på surdej

Grove boller bagt på surdej

I dag prøvede jeg for første gang at bage bollermedsurdej i - og det blev en succes. Da jeg kom hjem fra arbejde og spinning i dag formede jeg bollerne og satte dem på plade, og her stod de i ca