Kombinationen af en god bolledej sammen med lækre, salte kalamata oliven, krydret oregano og smagsfyldte soltørrede tomater giver alt i alt et lidt middelhavs inspireret twist, der er perfekt som sandwichbollertilmadpakken og til fryseren, som en nem løsning på en travl dag
Jeg spiser cirka hver 3 time, og dermed er jeg stor forbruger af mellemmåltider. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
Tryk bollerne flade og pensel dem med tomatpure. De faldt i utrolig god jord, både hos børn og voksne, min lillebror var især vild med pølsehornene, så de kan også sagtens laves til fx madpakken eller til en picnic
skrællede min mor gulerødderne til disse boller. Tilsæt groftrevne gulerødder og æg. Inden opskriften kommer, så skal det lige siges, at gulerodsbollerne er forholdsvis sunde, men husk at der stadig er fedt fra kerner og hvidt mel
havregryn (grove/fine). De mætter meget, kan fryses ned, skal ikke hæve, er perfekte tilmadpakken, kan spises uden pålæg og holder sig friske og svampede længe, hvis de opbevares på køl
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Spinatbollerne er lavet på hvedemel + fuldkornsmel for mere grove og mættende boller. De her spinatboller er nemlig virkelig gode til sandwich, madpakker og frokost på farten, og så er de fryservenlige
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Jeg har jo en professionel erfaring med børn og madpakker, og hvad jeg ikke har set af børn, der er ved at blive kvalt i GROVEGROVEboller, pølsehorn, pizzasnegle og lignende
Sådan ca hver anden morgen bager vi boller om morgenen tilmadpakker. I denne har jeg kommet lidt husk/loppefrøskaller i for at tilføre fibre – men når jeg bruger dem, synes jeg ikke bollerne bliver nær så sprøde
Først blandes det grove mel i, og til sidst kommes der hvedemel i, til det får en god konsistens. Bollerne kan bruges tilmadpakken, hvor du kan lave nøjagtig den sandwichvariant du kan li’