Chili mayo er nok min favorit dip til fritter. Fritterne er der jo egentlig ikke så meget fidus i at lave, men jeg kan garantere, at de bliver ekstra gode og sprøde, når man bruger fremgangsmåden nedenfor
Jeg har allerede kastet mig ud i at bage med dette lækre græskar, og da jeg er stor fan af fritter, var det oplagt at prøve endnu en sundere version, denne gang lavet på græskar
Rens og skræl gulerødder, løg og fennikel og skær dem i grove stykker. Kartoflerne strimles på en mandolinjern med tilhørende sjov tværgående kniv, som kan strimle (hvad den anordning hedder, det ved jeg ikke, men den er smart), tørres med køkkenrulle og fritterede ligeledes i olien, inden den lige tages op med en hulske og lægges på fedtsugende papir
«Fritter shjiten» er den første kokeboken til Top Chef-vinner Reneé Fagerhøi. «Fritter shjiten» er spekket med små fortellinger, og er på den måten en hyllest til appetitten på livet
Opskriften, I får i dag, er på ostebøffer med grove, krydrede ovnfritter og en nem hvidløgsmayo, og det er noget, vi har fået ret jævnligt, siden jeg "opdagede" det helt fantastiske ved ostebøffer
En saftig, real biffsandwich kan være skikkelig digg. Særlig etter en lang tur i fjellheimen. Her blir biffsmørbrødet servert på ciabatta, smurt med grov sennep, hyttestekte pommes frites,
Nu hvor efteråret er over os, så synes jeg det er dejligt at skifte de lidt letter sommersalater med salatblade ud, men de lidt mere tunge og grove salater lavet på bl
Skræl, eller skrub kartoflerne – er de ikke for grove, gamle og kedelige i skrællen, smager de faktisk skønt med skræl på og får også et lækkert rustikt udtryk
Vask og rengør kartoflerne grundigt og skær dem i grove firkantede fritter. Kom kartoffelfritterne i en frostpose med 4 spsk olie og flagesalt og fordel kartoflerne godt i olien, hvorefter de kommes på en bageplade med bagepapir og sættes i en 225 grader varm ovn ved varmluft