Personligt synes jeg salaterne godt kunne have været bedre matchet med burgeren, ii forhold til smag, men det var dejligt med en masse grønsager og farve
andre grønsager du kan lide. Rør rundt igrønsagerne under vejs for at vende dem. oliveinolie1-2 fed hvidløg let kvast1 squas500 g. championer2 røde peber2 grønne peber3 store rødløg500 g. solmodn cherry tomatertøret organo, timian, herp de provance eller basilikum6frsikssalvie bladeevt. 10 blade løvstikkebrug evt. Rør oliehvidløg og kryderurter sammen og lad det hvile 15 minutter, for at smagen af urter kommer ud iolien. Vask og skår grønsagerneigrove stykker og vend det iolien og lad det træke mindst 1 time, hvorefter det hældes på en bage plade med bagepapir. Steges i en forvarm ovni 30-40 minutter ved 200 grader varmluft. 1-2 fed hvidløg. 10 blade løvstikke
Skræld og skær dem igrove stykker. Imens stegen bliver brunet, kan man ordne grønsagerne, dvs. Svøbt KalvestegMed hasselbagte kartoflerBare fordi det smager fantastisk behøver det ikke være super svært at lave, så her er en opskrift på en kalvesteg der er super let at lave
Mens laksen er iovnen, skæres alle grønsager ud igrove tern, dog ikkespidskålen. Skær spidskålen ud i både og damp dem i en kinesisk dampkoger (af bambus), eller en grønsagsdamper tilmicroovnen
Jeg har været nede og kiggei fryseren og skrevet en liste med hvad der var deri og så har jeg lavet madplanen ud fra det som var i fryseren, derfor er det også blevet til en meget kort indkøbslistei denne uge
Alle grønsager (og kartofler) skrælles og skæres igrove stykker. Grønsagerne lægges i bunden af et indfast fad, kryddres med salt, peber, timian og citronsaft