Tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel, havregryn og fuldkornshvedemelet, og rør godt rundt. Jeg tog udgangspunkt i min favoritopskrift på pølsehorn, men jeg lavede den lidt om
Tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt rundt. Det er min favoritopskrift på pølsehorn på grund af grovheden og de uendelige variationsmuligheder, så den kan kun anbefales
Tilsæt grahamsmel, salt, revet graskar og havregryn rør videre. De er begge meget grove, og derved også sundere end de klassiske opskrifter, men smager super skønt
Kom derefter det grove mel i, eller lidt af hvedemelet, og ælt til dejen er blød og smidig. Jeg plejer dog at udskifte noget af hvedemelet med noget grovmel, enten grahamsmel, fuldkornshvede, eller rugmel
Tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel, havregryn og rør godt rundt. Grovepølsehorn. I søndags, da Morten var ude og lege med et par kammerater, fik jeg en stor lyst til at bage pølsehorn
Jeg har bagt disse pølsehorn før, og de er bare super gode og grove. Der er nu kun en uge til, at jeg skal starte i skole - så min mor kom lige med en god idé - at jeg kunne bage nogle pølsehorn til madpakken