Grove ris opskrifter

Kokoslaks med grove ris

Kokoslaks med grove ris

Sæt risene til at koge, som anvist på pakken. Server i en dyb tallerken med ris på bunden og smag til med limesaft og kokoschips på toppen
Grov Postej med ost

Grov Postej med ost

Kogte ris½ dl. Tilsæt osten og lad den smelteBland ris,mel, krydderier, ærter i og fjern gryden fra varmen
Tabouleh

Tabouleh

Fjern grove stilke, og hak persillen fint. Når jeg serverer denne tabouleh som tilbehør til eksempelvis koteletter, serverer jeg ikke andet til end et stykke brød – ingen kartofler ris eller lignende
Mad der varmer: Wienergryde

Mad der varmer: Wienergryde

Opskriften her består af få, men smagsstærke ingredienser og retten få en karakteristisk og god smag
Kylling i karry

Kylling i karry

Riv æblet på den grove side af et rivejern og kom det i gryden. Ris. Serverer med parboiled eller fuldkornsris
Chili-/hvidløgskylling i feta-/tomatsovs

Chili-/hvidløgskylling i feta-/tomatsovs

Retten kan både serveres alene, med ris/bulgur/couscous som tilbehør eller med et stykke lunt brød. 150 g frisk spinat (har du mere, så kom det i). 1) Skær aubergine ud i grove tern og steg dem hårdt af på en pande i lidt olie
Blomkålssalat med bacon

Blomkålssalat med bacon

Fjern de grønne blade fra blomkålshovedet, og skær det nederste grove stykke af stokken væk. Engang imellem skal der bare noget andet tilbehør til end de sædvanlige kogte kartofler, ris eller pasta
Chicken Curry

Chicken Curry

Kyllingebrysterne skæres i grove tern, og stilles til side. Frisk ingefær, stykker svarende til størrelsen af to tommelfinger
Blomkålsfrikadeller opskrift

Blomkålsfrikadeller opskrift

Frikadeller som vegetarisk mad. Men de fleste kommer nok som det mindste kød i – gris eller blandet gris og kalv