Grove rundstykker opskrifter

Grove Rundstykker med Hytteost

Grove Rundstykker med Hytteost

J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. i. å. l. æ. v. h. u. y. m. S. B. ,. ø. H. D. j. b. c. G. R. 1. 6. I. 5. 0. 2. 3. (. ). ½. F. T. Æ. 4
Grove rundstykker til hverdags :)

Grove rundstykker til hverdags :)

Grovehverdagsrundstykker (ca. Det å ha hjemmelagde rundstykker i fryseren er gull verdt. Trill ut rundstykker og la de etterheve en halv time
Koldhævede skagenslapper

Koldhævede skagenslapper

Skagenslapper er ofte lidt groverundstykker eller morgenstykker med solsikkekerner i bunden og birkes på toppen
Birkes

Birkes

For det første bliver rundstykker (og birkes) kun rundstykker, fordi de bliver bagt på en plade med hundredvis af små huller i og fordi de har fået damp, der giver skorpen farve og sprødhed
Rask fiskegryte med torsk & reker ✿

Rask fiskegryte med torsk & reker ✿

Jeg brukte groverundstykker som tilbehør i dag ✿. Fiskegryte servert med varme rundstykker ✿. Når du vil ha noe sunt og smakfullt, men egentlig ikke har tid til å lage det
Koldthævede, grove skagenslapper

Koldthævede, grove skagenslapper

Egentlig er skagenslapper vel rundstykker, og med det tætte birkesdrys på toppen bliver der også en sprød og knasende overflade, jeg vælger dog at omtale dem som boller for at anerkende, at der er en forskel mellem bagerens skagenslapper og mine – jeg ved dog godt hvad jeg synes smager bedst
Bananbrød -prøv det!

Bananbrød -prøv det!

Rundstykker med ost GO HOME siger jeg bare. 1½ dl fint hakkede mandler (giv dem en ordenlig tur i minihakker eller foodprocessor)1 dl kokosmel (ikke den grove, så skal du i hvert fald også smide den i minihakkeren først, hvis du ikke vil bruge kokos, brug da flere mandler)1 dl hakkede valnødder (kan undlades)1 dl grønsagsfibre fra juicepresningen (gulerod, rødbede, æble - kan sagtens undlades)2 skåle
Købe morgenbrød eller bage?

Købe morgenbrød eller bage?

For, at glæde dem har jeg nu fundet på en opskrift til rundstykker. Rundstykker. I lang tid har min mand og datter brugt det at købe noget færdiglavet morgenbrød, til morgenmaden
OATMEAL - COOKIES

OATMEAL - COOKIES

30g pistacienødder50g mandler40g hasselnødder170g blødt smør100g brun farin110g alm sukker1 tsk vanilleessens1 æg½ tsk bagepulver½ tsk salt½ tsk kanel (stødt)105g hvedemel200g havregryn30g solsikkefrø50g rosinerHak alle nødder i grove stykker og rist dem af på en pande, til de begynder at få lidt farve