Hvedemel. Jeg har for noget tid siden bagt disse lækre grove pølsehorn. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt
(Glutenfri) boller kan indimellem snige sig ind, men ellers bliver vi som sagt mætte af f. Alle ugens hverdage står den gerne på to sandwichboller uanset, om de kommer med i tasken, eller jeg spiser herhjemme
Chiafrøene er med til både at gøre bollerne meget sunde – men også lækre bløde og moshi. Opskriften på de grove chia stykker, er en yndlings herhjemme, og du finder den lige nedenfor
De fleste kender den klassiske julebolle med marcipan og rosiner, og desuden fyldt med smør, denne opskrift er med en del mindre fedt og masser af fuldkorn
Hampefrø er super sunde og giver bollerne et godt knas. Denne gang har jeg vendt bollerne i glutenfri havregryn og for noget tid siden bagte jeg disse Glutenfri havrestykker med kerner som blev vendt i groft majsmel
Hos Lagkagehuset kan du sætte tænderne i deres stenalderboller hvis du gerne vil undlade korn i din kost og ellers bugner deres udvalg naturligvis af lækre brød og boller – nogle grovere end andre
Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Bum – og så har du et virkelig dejligt hjemmebagt brød af den helt sunde slags på verdens nemmeste måde
Alternativt kan du rive begge grøntsager på den grove side af et rivejern. Frys brødene med bagepapir imellem, så det er lige til at tage ét fladbrød op
Denne gang skulle vi dog prøve noget andet og kastede os ud i deres acai bowl (en frisk og farverig smoothie bowl på de supersunde acaibær) toppet med granola, kokosflager, jordbær, banan, blåbær og peanutbutter
fuldkornshvedemel (eller mere, alt efter hvor grove man ønsker dem). Godt nok er disse skinkeboller nok ikke helt lige så sunde som rugbrødet, og hva´ så