Gryden sættes under kog med middel varme. Nu kan du tage en gryde og hælde kokosmælken i, tilsæt så meget karry som du selv ønsker samt salt efter egen smag
Varm wok gryden op indtil den ryger svagt. Skræl løg og gulerødder. Så den står tit på stegte ris. Desværre så gør det også at jeg har store mængder sønderkogte kyllinger
Kom tilbage i gryden og tilsæt de øvrige ingredienser. Guacamolen giver noget fedme til burgeren som også krydres med en utrolig lækker kylling, stegt på panden med peanut butter, soya sauce og limesaft
Snit ingefær, chili, rød peber og hvidkål fint og vend det i olien og karryen i en varm gryde. Opskriften bliver til en stor grydefuld der kan sagtens kan række til 4-6 personer eller som kan spises dagen efter, så mængden af grøntsager med begrænsninger på, kommer ikke til at overstige det anbefalede. Kylling/tomat suppe (4-6 pers). 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. 2 store gulerødder i små stykker. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g. 1 kyllingebryst skåret i små stykker. 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. 2 store gulerødder i små stykker. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g. 1 kyllingebryst skåret i små stykker
Grøntsagerne steges også lige hurtigt af på panden sammen medkyllingen. Den består af en masse grøntsager, en god omgang kylling, kokosmælk og lidt krydderier – Det er det
– Svits det i gryden sammen med kødet. så fedtstoffet smelter af i gryden. Alternativt, kan du bruge kylling, kalkun, eller hvad du lige har i fryseren –
Bring tomatsuppen i kog under omrøring i en tykbundet gryde. En kylling på toppen som er fyldt med ost, persille, citronskal og salt/peber, stegt færdig på panden
Kom dem i en pande (eller gryde) med lidt olie og steg dem kort - til squash/courgetten er done. glæde dig til en Acai-frozen yogurt is og i den nærmeste fremtid skal der eksperimenteres lidt mere medkylling og avocado, laks, rejer samt sunde desserter som roulader, bananasplit i skyr-udgave samt i grillet version