Jeg har tidligere skrevet et ret langt indlæg, om det der virkelig gode grydebrød. For grydebrødets skyld, for at vise, hvordan man sagtens kan tilføje andre ting, som bestemt ikke gør det værre, men også fordi, jeg lidt efterhånden, har stablet et ret grundigt græskartema på benene
Wauw, som mel gør en forskel. For et par uger siden, bagte jeg Jims brød med traditionelt hvedemel, og efter et par gode brød den weekend, blev jeg enig med mig selv om, at det skulle prøves med ølandshvede
D. e. t. r. g. n. l. i. s. j. æ. d. ,. a. p. f. k. b. ø. y. o. m. h. v. u. å. c. V. —. I. ’. w. A. S. -. T. E. –. 1. 5. 6. 2. O. R. L. 0. F. 8. K. N. P. 3
Men jeg har forsøgt mig med et ølandsbrød eller grydebrød som det også hedder. Lad brødet køle af, vend du ud af formen og vupti så har du det lækreste stooore grydebrød