Jeg er fan af denne marokkanske gryderet. Gryderetten er egentlig forholdvis nem at lave, og du vil sagtens kunne bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Min kæreste har lært mig denne ret og jeg er vild med den - især på en kold vinterdag. ). Lav en kødsauce og en gang kartoffelmos som du bedst kan lide det
De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel. Fordi de smager godt, og fordi de er nemme at have med at gøre – og fordi man virkelig kan spække dem med grøntsager
Oksegryde er bare et andet ord for en gullasch-inspireret gryderet. Til en sådan en gryderet skal der bruges oksekød i rustikke mundrette stykker, men det kan være en udfordring at finde kød som er værd at spise efter lang tids kogning i en gryde
Svinemørbrad har jeg ofte brugt til den almindelige gryderet, men jeg er kørt lidt træt i den så glæden var stor da kæresten fandt en ny opskrift vi kunne prøve