J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Og selvom de har haft travlt med et langt og vanskeligt kursus, er blevet ædt af myg og har mødt det store lands snirklede papirgange, tog de sig alligevel tid til at købe nogle spændende krydderiblandinger med hjem til mig
Første gang vi fik lige netop denne ret var hjemme hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde lavet denne lækre gryderet
arrowroot med resten af kokosmælken, så der ingen klumper er i, og hæld det i gryderetten. lille periode slå jer til tåls med mobilbilleder og billeder, jeg har liggende
Smag til med salt og peber og evt nogle af krydderierne (vi har jo alle forskellige smagsløg. den lækre, runde, krydrede, cremede smag fra det indiske køkken
Som med massaman karry er Penang (Phanaeng) karry en gryderet. Hvis du vælger at putte grøntsager i retten skal de i sammen med chilierne og fiskesovsen
Næsten alle slags gryderetter, kan tåle en tur i fryseren. Det kan også være du tager børn med i køkkenet, og så kan i bruge energien på at lave tilbehør og bare have frikadellerne klar til lun-ning
Det var alt lige fra muslinger med grovpasta, friske forårsruller, risotto med grøntsager, torsk i kokosmælkog en smagsfuld gryderetmed rejser, skinke ogkylling i tomatsauce