Gryderet med perleløg opskrifter

Indonesisk rijstaffel

Indonesisk rijstaffel

rosiner, finstrimlet palmemarv, æbleterninger dryppet med citronskal, appelsin eller mandarin terninger, små syltede perleløg, oliekogte pressede jordnøddeflager
Ko au Vin

Ko au Vin

Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget gryderet, Oksekød, Opskrifter, simreretter

SVAMPE OG LINSE BOURGUIGNON

MENS DU VENTER på, at forårsolen atter skal danse på dit hår, kan jeg forslå en gryderet, der også varmer kroppen godt igennem og gør dig glad og tilfreds (nu håber jeg ikke, at jeg har lovet for meget)

Syltede løg

Små syltede løg til oksestegen, i gryderetten eller salaten eller til den stegte sild, giver bare lige det dér sidste pift til retten
Bøf Bourgogne - Boeuf Bourguignon

Bøf Bourgogne - Boeuf Bourguignon

NoterDet sjove med opskriften er at det er en "simpel gryderet", men faktisk bruger man rigtigt mange  forskellige super-klassiske franske principper til at lave den med

Græsk gryderet a la Loukas

Tilsæt perleløgene, knust hvidløg, citronsaft, flåede hakkede tomater, tomatpuré, vand, eddike og rosmarin

Coq au vin opskrift

Cassoulet opskriftKlassisk cassoulet opskrift med hvide bønner Cassoulet er en fransk gryderet, der minder en ret fra den franske