Gryderet svin opskrifter

Rådyr i gryde og kartoffelmos med kål og citron

Alle gryderetter ligner hinanden lidt. Hvadenten det er okse, svin eller vildt. Og den er fyldt med sener, så det mest fornuftige er at tage sig tid til at fjerne senerne og skære kødet i tern til en gryderet
Lammeragout

Lammeragout

Til denne lammeragout vil vi anbefale at du bruger lammebov eller lammeculotte som begge dele egner sig godt til gryderetter – og ragout er jo som bekendt en gryderet
Bøf Bourgogne - Boeuf Bourguignon

Bøf Bourgogne - Boeuf Bourguignon

NoterDet sjove med opskriften er at det er en "simpel gryderet", men faktisk bruger man rigtigt mange  forskellige super-klassiske franske principper til at lave den med

Grønt lys til røde bøffer?

Læs teksten nedenfor, ændr nogle småting i dine indkøb og vaner, og forbered dig på efterfølgende at nyde dine bøffer og gryderetter i fulde drag og uden kvaler

Gryderet med oksekød

Oksekød i wok Tit når der serveres wok-mad er det med lyst kød – kylling, kalkun, svin –. Alt i én gryde – eller næsten i hvert fald

Oksekød i wok

Gryderet med oksekød Alt i én gryde – eller næsten i hvert fald. Tit når der serveres wok-mad er det med lyst kød – kylling, kalkun, svin – men vi valgte at lave med oksekød, og det blev dejligt