Alle gryderetter ligner hinanden lidt. Hvadenten det er okse, svin eller vildt. Og den er fyldt med sener, så det mest fornuftige er at tage sig tid til at fjerne senerne og skære kødet i tern til en gryderet
Til denne lammeragout vil vi anbefale at du bruger lammebov eller lammeculotte som begge dele egner sig godt til gryderetter – og ragout er jo som bekendt en gryderet
NoterDet sjove med opskriften er at det er en "simpel gryderet", men faktisk bruger man rigtigt mange forskellige super-klassiske franske principper til at lave den med
Læs teksten nedenfor, ændr nogle småting i dine indkøb og vaner, og forbered dig på efterfølgende at nyde dine bøffer og gryderetter i fulde drag og uden kvaler
Gryderet med oksekød Alt i én gryde – eller næsten i hvert fald. Tit når der serveres wok-mad er det med lyst kød – kylling, kalkun, svin – men vi valgte at lave med oksekød, og det blev dejligt